اگر بخواهیم یکی از غذاهای قدیمی و سنتی شیراز را معرفی کنیم ، می توان به پاچه پلو شیرازی اشلره کرد.
که خانم های دهه قدیم آن را به خوبی می شناسن ، و در زمانهایی که مهمان داشتند این غذا در سر سفره جای میدادند.
این غذا با برنج و کله پاچه تهیه می شود ، کسانی که عاشق کله پاچه هستند حتما این غذا را تجربه کنید ، بی شک عاشق آن خواهید شد.
خواص پاچه پلو از منظر طب سنتی
این غذا از نظر طب سنتی غذایی بسیار سنگین، پرانرژی و حاوی پروتئین، کلسترول و ویتامین بالاست؛
طبع کله (مغز) سرد و تر و پاچه سرد و خشک است؛ پروتئین موجود در کلهپاچه نقش مؤثری
در رشد و ترمیم بافتهای بدن دارد.